OXPS naar PDF

Converteer online en gratis OXPS naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .oxps naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

.oxps-bestanden zijn een bestandsindeling die is ontwikkeld door Microsoft in concurrentie met Adobe .pdf. Sinds Windows 8 (en dus ook Windows 10) is het nieuwe .oxps-formaat gebruikt in plaats van het .xps-formaat dat is geïntroduceerd in Windows XP. Dit is helaas niet compatibel met de XPS Viewer in Windows 7. Ook de verandering van de bestandsextensie leidt tot geen succes, omdat de formaten incompatibel zijn met elkaar.

Converteer OXPS naar PDF online

Om een ​​.oxps te openen met Windows 7 of een ander besturingssysteem, wordt een conversie naar het .pdf-formaat aanbevolen . Dit kan hier online en gratis worden gedaan. Instructies voor online conversie van .oxps naar .pdf 1.) Upload uw .oxps-document hierboven met "Kies bestand" 2.) Selecteer uw doelformaat (.pdf) 3.) Klik op "Start conversie" – de download verschijnt op de volgende pagina De conversie van oxps naar pdf is gratis en zonder registratie of watermerk mogelijk!

6.8/10(12 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met OXPS bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van OXPS naar PDF

Van: OXPS

Het bestandsformaat OXPS is een PDF-achtig formaat voor documenten op basis van een lay-outstructuur in archiefvorm. De Open XML-papierspecificatie is een indeling waarin een vaste opmaak inclusief afbeeldingen wordt opgeslagen en die daarom door de …

Bestandsextensie: .oxps
Meer informatie en converters voor OXPS

Aan: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Video-handleiding: OXPS naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *