JPEG naar PDF

Converteer online en gratis JPEG naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .jpeg naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Converteer JPEG naar PDF online gratis. Selecteer eenvoudig de gewenste afbeelding en converteer deze rechtstreeks met de PDF Converter. Als u meerdere afbeeldingen in één PDF wilt samenvoegen, selecteert u de afbeeldingen in onze tool om PDF samen te voegen en om te zetten in een gemeenschappelijk PDF-bestand.

Hoe kan ik JPG naar PDF converteren?

  1. Upload je jpg-bestand.
  2. Selecteer het doelformaat (.pdf)
  3. Klik op Conversie starten.
  4. Klaar! Het downloaden van het pdf-bestand begint op de volgende pagina

Converteer JPG naar PDF – Informatie en tips

In het dagelijkse werk op de computer moeten steeds opnieuw bestanden worden verzonden. Vaak is er het probleem dat deze bestanden problemen veroorzaken bij het verzenden, omdat ze te groot zijn. Ze mogen daarom niet verzonden worden met de gegeven sterkte van de internetverbinding of de grootte van het geheugen aan de ontvangerzijde staat het zenden niet toe. Dit komt met name veel voor in beeldbestanden, die meestal in JPEG (of korter: JPG) formaat zijn. Hier is de gratis online-converter online-omzetten.nl remedie. Snel en eenvoudig kunt u hier uw JPG naar PDF converteren. Dit maakt het bestand veel kleiner en gemakkelijker te verzenden. Een ander zeer belangrijk voordeel van het PDF-bestandsformaat is dat het op elke computer kan worden bekeken zonder de betreffende uitvoertoepassing te hoeven installeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of het bestand op de ontvanger er precies zo uit ziet als u het vanaf uw computer hebt verzonden. Dit is vooral handig voor zulke belangrijke gelegenheden als een toepassing van groot voordeel. Als u sjablonen naar een drukstudio wilt verzenden of ze met uitnodigingen wilt verzenden, is het ook logisch om het PDF-bestandsformaat te gebruiken om de lay-out te krijgen. Maar er zijn nog andere redenen om JPG naar PDF te converteren. In de regel kan de PDF niet meer worden gewijzigd. Vooral bij afbeeldingsbestanden zoals JPEG, gebeurt het soms dat er wijzigingen worden aangebracht die niet in het belang van de afzender zijn. Met een PDF is dit niet meer mogelijk. Dit dient uw recht op de afbeelding en maakt het verzenden van fotobestanden veiliger. In vergelijking met software die ook de conversie van JPG naar PDF biedt – bijvoorbeeld van ADOBE – is het aanbod van de online converter gratis, vereist het geen installatie en is het altijd up-to-date en bovendien kunt u het vanaf elke computer gebruiken gebruik en converteer JPEG-bestanden online. Een zinvolle aanbieding die u moet proberen!

6.7/10(9 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met JPEG bestanden:

Alle conversies

Video-handleiding: JPEG naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *