EPS naar JPG

Converteer online en gratis EPS naar JPG

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

 1. Bestand uploaden
 2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
 3. Bestand downloaden!
converteer .eps naar .jpg
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Het formaat EPS is nog steeds een van de meest populaire formaten in grafisch ontwerp. Eps, ontwikkeld door Adobe, wordt sinds 1987 gebruikt om grafische afbeeldingen te vervangen en is ideaal voor export vanuit grafische ontwerpsoftware zoals Adobe Illustrator. Het EPS-formaat wordt ondersteund door veel programma's, waaronder CorelDraw of de gratis beeldbewerkingssoftware GIMP. Niettemin is EPS momenteel geen algemeen formaat op het net en openen mobiele apparaten vaak niet de EPS-bestanden. Voor illustratoren zijn EPS-bestanden een uiterst handig formaat omdat ze geen afbeeldingen en lettertypen pixel voor pixel opslaan, maar lijnen uitlijnen als vectoren. Dus terwijl een JPG een soort informatie voor elke pixel van een afbeelding bevat, slaan EPS-bestanden vectoren op. In deze modus zijn objecten, rasterafbeeldingen of scheidingsbestanden ingesloten in de EPS en het voordeel ligt voor de hand: een EPS-bestand kan vrij worden geschaald – zolang het corresponderende programma de uitlijning van alle afbeeldingsobjecten aan elkaar interpreteert. Hoewel dit niet mogelijk is, hebben veel EPS-objecten vaak een (optionele) afbeelding in lage resolutie. Dit leidt vaak tot het frustrerende effect van het kunnen bekijken van het beeld op de computer, maar het niet kunnen openen. EPS-bestanden vormen een essentieel onderdeel van ontwerp en afdrukken. En voor veel professionele toepassingen is EPS een essentieel uitwisselingsformaat. Een bedrijfslogo zou bijvoorbeeld idealiter beschikbaar moeten zijn als EPS. Maar als u geen ontwerpprogramma hebt of toegang probeert te krijgen tot EPS-bestanden vanaf uw smartphone, dan is de transformatie onvermijdelijk. Hoewel grafische ontwerpsoftware je in staat stelt om EPS naar JPG te converteren, duurt het enige tijd om te openen en is het vaak niet gratis.

Hoe EPS-illustraties gratis in JPG-afbeeldingen te converteren

Sneller en gemakkelijker omdat upload naar Online-Omzetten.nl. Het enige dat u hoeft te doen is het EPS-bestand uploaden en het wordt automatisch geconverteerd naar een JPG. Zo kunt u de illustratie of het ontworpen logo onderweg bekijken of eenvoudig en moeiteloos delen met uw vrienden. Bij het uitwisselen van ideeën met klanten is het ook belangrijk om EPS om te zetten in JPG , omdat voor een eenvoudige feedback een voorbeeldbestand in JPG-formaat voldoende is. Bij Online-Omzetten.nl kun je in slechts een paar klikken handige JPG's maken van grote illustraties, waardoor zelfs gecompliceerde vectorafbeeldingen worden omgezet in afbeeldingen die compatibel zijn met elk apparaat en elke website – en veel gemakkelijker te e-mailen via e-mail.

4.5/10(19 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met EPS bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van EPS naar JPG

Van: EPS

In .eps-bestanden zijn ingekapselde Postscript-bestanden (Engels: Encapsulated Postscript). Bijvoorbeeld, .EPS-bestanden kunnen afbeeldingen, tekst of vectorafbeeldingen bevatten (vergelijkbaar met PDF), dus het converteren naar afbeeldingsindelingen …

Bestandsextensie: .eps
Meer informatie en converters voor EPS

Aan: JPG

JPG is een gegevensformaat voor het opslaan van afbeeldingsinformatie in een bestand. Het werd in 1992 door de Joint Photographic Experts Group gedefinieerd en heeft sindsdien talloze en gestage vorderingen gehad. De beeldinformatie hoeft niet noodza …

Bestandsextensie: .jpg
Meer informatie en converters voor JPG

Video-handleiding: EPS naar JPG

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

2 reacties

 1. Peter
  22. juli 2019

  Werkt prima!

 2. marco
  29. januari 2019

  Erg handig en snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *