PDF naar EPUB

Converteer online en gratis PDF naar EPUB

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

 1. Bestand uploaden
 2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
 3. Bestand downloaden!
converteer .pdf naar .epub
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Om PDF-documenten te openen en lezen op eBook-readers, kan het nodig zijn om PDF-documenten om te zetten naar EPUB- e-books. Met online-omzetten.nl is zo'n conversie geen probleem: upload gewoon de PDF, klik op converteren en download de voltooide EPUB. Er hoeft dus geen extra software te worden geïnstalleerd of zelfs gekocht!

Hoe pdf-documenten over te zetten naar EPUB-formaat

Het EPUB-formaat beschrijft de open standaard voor eBooks. Vooral op lezers zoals Amazon's Kindle worden boeken opgeslagen als EPUB (ook geschreven ePUB). Het woord EPUB is afgeleid van de Engelse elektronische publicatie en dit formaat is inmiddels een open standaard geworden. Hoewel de meeste eBook-lezers pdf-bestanden kunnen openen, is de conversie in veel gevallen nog steeds de moeite waard. Dit is de reden waarom en hoe je pdf naar EPUB converteert. Het EPUB-formaat bestaat niet alleen uit woorden, pagina's en alinea's, maar is ook vol met besturingspersonages in de structuur. Vergelijkbare controletekens kunnen ook in een pdf-document zijn opgenomen en deze koppelen bijvoorbeeld een inhoudsopgave met de bijbehorende sectie in het bestand. Vooral dankzij deze metadata is EPUB perfect voor eBook-readers, omdat je zelfs op oudere apparaten met oudere schermen gemakkelijk kunt manoeuvreren dankzij de gegevens die zijn opgeslagen in de EPUB. Wanneer u een ePub verzendt of opent, wordt deze onmiddellijk herkend door uw e-boeklezer of wordt deze geopend in apps zoals Cool Reader voor Android of iBooks voor iOS. Dergelijke eBook-reader-apps zijn meestal freeware en ontvangers zouden dus geen moeite moeten hebben om een ​​EPUB-bestand te openen. Het grootste voordeel van een EPUB-bestand is de kopieerbeveiliging. Als u tegen kopiëren beveiligde gegevens verzendt, kunnen deze alleen door uw ontvangers worden gelezen en niet worden gedupliceerd. Hoewel pdf het ideale formaat is om cv's, facturen of korte teksten voor een seminar aan de universiteit of bijscholing te sturen, moeten uw teksten in veel gevallen alleen naar de gewenste mensen gaan. Als u bijvoorbeeld een exposé voor een roman hebt geschreven of als uw werk een vertrouwelijke onderwerpstekst is voor intern gebruik, moet u uw pdf converteren naar EPUB.

Converteer PDF naar EPUB online

Dankzij de online converter is dit heel eenvoudig, zonder installatie en gratis. online-omzetten.nl neemt alle bestaande besturingstekens uit een pdf-document over en vertaalt deze in EPUB-indeling. Zelfs oudere tekstverwerkingsprogramma's kunnen uw teksten omzetten in pdf-formaat. En zelfs als u opnieuw een stapel PDF-documenten hebt ontvangen en ze gewoon op de eBook-lezer wilt lezen, is de conversie de moeite waard.

4.1/10(41 stemmen)

Informatie over de extensies voor de conversie van PDF naar EPUB

Van: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Aan: EPUB

EPUB is een afkorting voor Electronic Publication en is ontwikkeld door het International Digital Publishing Forum (IDPF). Het gestandaardiseerde EPUB-formaat wordt gebruikt voor een optimale presentatie van documenten op e-book readers. De bestanden …

Bestandsextensie: .epub
Meer informatie en converters voor EPUB

Video-handleiding: PDF naar EPUB

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

2 reacties

 1. lieve
  9. oktober 2023

  ja bedankt, MAAR jammer dat het met een rare eerste pagina komt en daardoor onbruikbaar is

 2. Inessa Bos Eijssen Bakker
  26. juni 2023

  geweldig, dankbaar uw programma gebruikt, super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *