HEIC naar JPG

Converteer online en gratis HEIC naar JPG

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .heic naar .jpg
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Het .heic-bestandsformaat wordt gebruikt voor afbeeldingen. De compressie voor HEIC-bestanden is veel efficiënter dan voor JPG-afbeeldingen – de bestandsgrootte is daarom kleiner. Niet alle apparaten en browsers ondersteunen echter de weergave van HEIC-bestanden zonder extra software te installeren.

Converteer HEIC online naar JPG

Het converteren van HEIC naar JPG is heel eenvoudig online. Selecteer eenvoudig uw HEIC-bestand met de knop "Bestand kiezen". Zodra de upload is voltooid, kunt u de conversie starten met de knop "Conversie starten". Op de downloadpagina start de download automatisch na enkele seconden.

Waar komen de HEIC-bestanden vandaan?

Smartphones en tablets van Apple gebruiken sinds iOS 11 het HEIC-bestandsformaat om foto's op te slaan. Door de betere compressie van de foto's wordt de opslagruimte beter benut en kunnen er meer foto's op het apparaat blijven staan. Als u de foto's echter wilt delen, kunnen ze eenvoudig online worden geconverteerd naar het meer populaire .jpg-formaat.

7.3/10(27 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met HEIC bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van HEIC naar JPG

Van: HEIC

Het HEIF-bestandsformaat is een bestandsformaat voor afbeeldingen gepubliceerd in 2000. De afkorting staat heif ile formaat voor H oge e iciëntie I mage F - dus een zeer efficiënte bestandsformaat voor afbeeldingen. In Windows 10 kunnen .HEIC of .HEI …

Bestandsextensie: .heic
Meer informatie en converters voor HEIC

Aan: JPG

JPG is een gegevensformaat voor het opslaan van afbeeldingsinformatie in een bestand. Het werd in 1992 door de Joint Photographic Experts Group gedefinieerd en heeft sindsdien talloze en gestage vorderingen gehad. De beeldinformatie hoeft niet noodza …

Bestandsextensie: .jpg
Meer informatie en converters voor JPG

Video-handleiding: HEIC naar JPG

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

1 reactie

  1. willy
    2. januari 2020

    vlug en gemakkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *