PAGES naar PDF

Converteer online en gratis PAGES naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

 1. Bestand uploaden
 2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
 3. Bestand downloaden!
converteer .pages naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Voor het converteren van .Pages-bestanden naar PDF of DOC hebt u gewoonlijk een MAC nodig met de juiste software. Als u geen Mac of Mac hebt met de tekstverwerker 'Pagina's' bij de hand, kunt u online-omzetten.nl gebruiken om de .pages gratis online te converteren naar .pdf. Je kunt dus ook je Mac-gebaseerde pagina's openen zonder Mac en bewerken en natuurlijk ook delen met andere mensen. En het beste van alles: geen installatie van extra software nodig! Upload uw .pages-bestand, selecteer het doelbestandstype en klik op "Converteren".

8.6/10(16 stemmen)

Informatie over de extensies voor de conversie van pages naar PDF

Van: pages

Het bestandsformaat .pages is de standaardbestandsindeling voor het maken van tekstdocumenten met behulp van de softwarepagina 's van Apple op het Mac OS-besturingssysteem. Het formaat .pages is in eerste instantie gebaseerd op een normaal ZIP-b …

Bestandsextensie: .pages
Meer informatie en converters voor pages

Aan: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Video-handleiding: PAGES naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

2 reacties

 1. Erik-Jan Kamerbeek
  18. november 2023

  prima, ik raakte al helemaal in de stress toen ik een PAGES bestand niet kon openen met Windows. dank

 2. Hendriks
  6. september 2021

  Moest het een paar keer proberen maar het is gelukt. Blijkbaar mag je niet aan de knoppen zitten tijdens een conversie. Ik wil best iets doneren, maar gebruik geen paypal. is er een andere mogelijkheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *