AI naar JPG

Converteer online en gratis AI naar JPG

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .ai naar .jpg
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

.AI-bestanden worden gemaakt met behulp van de betaalde software Adobe Illustrator. Om deze bestanden zonder Illustrator te kunnen openen, wordt een conversie naar het .Jpg-formaat aanbevolen.

Het is zo eenvoudig om AI naar JPG te converteren

  • Upload uw AI-bestand
  • Selecteer het doelformaat (bijv. Jpg)
  • Klik op Conversie starten
  • Het downloaden begint op de volgende pagina

Houd er rekening mee dat bij het converteren naar de JPEG-indeling de transparantie in de afbeelding verloren gaat. Als alternatief kunt u .png selecteren als de doelindeling, waarna de transparantie van het .ai-bestand tijdens de conversie behouden blijft. Tip: u kunt de resolutie (en dus de bestandsgrootte) van uw .jpg-bestand selecteren in het veld "DPI". 150 dpi is voldoende voor normaal gebruik op internet, maar voor de afdrukkwaliteit moet het minimaal 300 dpi zijn.

7.4/10(12 stemmen)

Informatie over de extensies voor de conversie van AI naar JPG

Van: AI

Het .ai-formaat is een eigen bestandsformaat dat is ontwikkeld door Adobe. Adobe Illustrator wordt meestal gebruikt om te openen en te bewerken. Om gratis .ai-bestanden te openen, wordt een conversie naar de indeling .jpg, .png of .pdf aanbevolen, wa …

Bestandsextensie: .ai
Meer informatie en converters voor AI

Aan: JPG

JPG is een gegevensformaat voor het opslaan van afbeeldingsinformatie in een bestand. Het werd in 1992 door de Joint Photographic Experts Group gedefinieerd en heeft sindsdien talloze en gestage vorderingen gehad. De beeldinformatie hoeft niet noodza …

Bestandsextensie: .jpg
Meer informatie en converters voor JPG

Video-handleiding: AI naar JPG

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *