FLAC naar MP3

Converteer online en gratis FLAC naar MP3

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .flac naar .mp3
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Met de online-omzetter van online-omzetten.nl kunnen verschillende mediaformaten gratis worden geconverteerd. De conversie van FLAC naar MP3 is ook mogelijk in slechts drie stappen – en er zijn veel redenen om .flac naar .mp3 te converteren!

Redenen om FLAC naar MP3 te converteren

Beide zijn audioformaten: FLAC is een verliesvrij muziekformaat , terwijl MP3 de oorspronkelijke kwaliteit niet behoudt . Dit komt door een compressiemethode. Dat wil zeggen, alleen FLAC reproduceert de muziek precies zoals deze werd opgenomen en wordt daarom bijzonder gewaardeerd door muziekliefhebbers. FLAC-bestanden zijn echter ook veel groter dan MP3-bestanden – dus als u naar muziek op een mobiel apparaat wilt luisteren, moet u rekening houden met de beperkte ruimte. Met het MP3-formaat kunt u een veel grotere muziekcollectie opslaan op uw smartphone of tablet – en dit is de belangrijkste reden voor de (online) conversie van .flac naar .mp3. Een andere factor die pleit voor een conversie is compatibiliteit: niet elk apparaat of muziekprogramma kan FLAC-bestanden afspelen. Het MP3-formaat wordt veel gebruikt en wordt daarom ondersteund door elke MP3-speler, smartphone of tablet. Hoe werkt de conversie van FLAC naar MP3-formaat?

Hoe uw flac-bestanden gratis te converteren.

Vaak wordt de conversie van FLAC naar MP3 bereikt met behulp van betaalde software. Er moet aan worden herinnerd dat niet elke software op de gegeven computer of het besturingssysteem werkt. Daarom moeten de overeenkomstige systeemvereisten in acht worden genomen. Als u geen toegang hebt tot de computer, moet u weten dat het moeilijk is om een ​​conversiesoftware voor Android, Windows Phone of iOS te vinden. Gelukkig is er een andere manier om FLAC naar MP3 te converteren zonder een programma te hoeven installeren. Het enige wat u nodig heeft, is een webbrowser zoals Chrome of Firefox: Open online-omzetten.nl in de browser, upload het FLAC-bestand en laat het gratis converteren. Dit werkt ook met veel andere media-indelingen. Dus dure convertorsoftware is niet nodig. Bovendien kunt u onze online converter niet alleen op de computer gebruiken, maar ook via een smartphone of tablet.

7.5/10(44 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met FLAC bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van FLAC naar MP3

Van: FLAC

Wetenswaardigheden over het FLAC-formaat FLAC is de afkorting van "Free Lossless Audio Codec" en in tegenstelling tot het MP3-formaat betekent dit verliesloze datacompressie, wat superieur is aan de CD, zelfs in het geval van een 24-bits …

Bestandsextensie: .flac
Meer informatie en converters voor FLAC

Aan: MP3

MP3 is een van de meest populaire formaten voor het opslaan van audiogegevens. Het bestandsformaat ontwikkeld door het Fraunhofer Institute in 1982 is lossy in geluidskwaliteit vergeleken met de CD. De compressie kan erg groot zijn, afhankelijk van d …

Bestandsextensie: .mp3
Meer informatie en converters voor MP3

Video-handleiding: FLAC naar MP3

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

1 reactie

  1. Guy
    14. juli 2020

    Zeer snel en kwalitatief !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *