PDF samenvoegen

Converteer meerdere (verschillende) bestanden en stop ze in één PDF-bestand

 

 • Bestanden van de zijbalk kunnen hier worden neergezet

De volgorde van je bestanden kan worden gewijzigd door op de pijlen rechts te klikken, of door slepen en neerzetten

Afbeeldingen/bestanden draaien? Geen probleem! Om de oriëntatie van een document te wijzigen, dien je rechts op de bijbehorende knop te klikken

Opnieuw beginnen!

Twee PDF-documenten moeten in één document worden gecombineerd? Geen probleem met online-omzetten.nl! Upload eenvoudig alle documenten en na een klik ontvangt u de samengevatte PDF om te downloaden zonder kwaliteitsverlies. Ideaal om bijvoorbeeld het curriculum vitae direct aan de motivatiebrief te hechten. Veruit het meest gebruikelijke gebruik om verschillende PDF-documenten te combineren is de applicatie. De meeste applicaties worden nu online gemaakt, wat naast lagere kosten ook een positief effect heeft op het milieu. Deze onlinetoepassingen moeten echter als PDF-documenten worden gemaakt, omdat het enerzijds is beschermd tegen wijzigingen en anderzijds het gevestigde formaat is voor het verzenden van tekstdocumenten. Met onze tool voor het samenvoegen en converteren van PDF-documenten, kunt u bijna elk bestandstype uploaden en eindelijk een gemeenschappelijk PDF-document van alle afzonderlijke bestanden krijgen. De PDF connect met online-omzetten.nl is natuurlijk gratis en onbeperkt mogelijk! Maximaal 50 bestanden kunnen in één proces in één PDF-bestand worden gecombineerd – nog meer PDF-bestanden kunnen in verschillende runs worden gecombineerd. Een kleine tip: u kunt ook verschillende indelingen uploaden, deze worden automatisch geconverteerd en natuurlijk blijven alle afbeeldingen behouden!

Hoe PDF Merge online werkt:

1. Klik op “Selecteer bestanden” en selecteer een of meer (PDF) bestanden 2. De bestanden worden nu geüpload en verschijnen na de conversie in de onderstaande lijst 3. Herhaal de eerste stap totdat alle bestanden zijn geüpload. Optioneel: Roteer de pagina’s met de pijlen of wijzig de sortering met “Drag and Drop” 4. Start de conversie door te klikken op “Converteren en downloaden”. De download begint op de volgende pagina. U vindt nu uw gecombineerde PDF-document in de downloadmap.

De volgende formaten kunnen momenteel worden gecombineerd tot een PDF

Naast pure PDF-bestanden kunnen tal van andere formaten worden geüpload. Alle afbeeldingen en tekstdocumenten worden automatisch op de achtergrond geconverteerd, zodat u een ideaal verenigd PDF-document kunt downloaden.

 • .doc / .docx
 • .ods / .odt
 • .xls / .xlsx
 • .pdf / .xps / .oxps / .epub / .prn
 • .gif
 • .jpg / .jpeg / .png / .bmp / .tiff
 • .abw
 • .sxw
 • .docm / .dotm
 • .pagina’s
 • .numbers
 • .ppt / .pptx / .odp
 • .dng / .raw / .cr2
 • .txt / .tex / .ps / .rtf

Samenvatting en verkleining van PDF

Als het PDF-document nog steeds te groot is nadat het is samengevoegd, kunt u onze PDF-verkleintool gebruiken om het gratis te verkleinen . Dankzij de instelbare kwaliteit kunnen zelfs grote documenten worden verzonden. U vindt uw samengevatte PDF-document in uw downloadmap. Als u nog geen PDF-viewer hebt geïnstalleerd, kunt u bijvoorbeeld het “origineel”, de Adobe Reader, gebruiken.

10.0/10(3 stemmen)

Video-handleiding: PDF samenvoegen

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *