PNG naar JPG

Converteer online en gratis PNG naar JPG

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

 1. Bestand uploaden
 2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
 3. Bestand downloaden!
converteer .png naar .jpg
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Converteer eenvoudig PNG-afbeeldingen naar JPG-indeling

Het png-bestandsformaat is een uitstekend formaat voor het zonder verlies overzetten van afbeeldingen of afbeeldingen. Vooral in het ontwerp van Portable Network Graphics is onmisbaar, maar een png-afbeelding is niet voor iedereen direct leesbaar. Daarom is het soms nodig om een ​​png naar jpg te converteren, vooral voordat e-mails worden verzonden of voordat ze worden samengevoegd in documenten. Dit is een belangrijke stap om het gebruik van afbeeldingsbestanden gemakkelijker te maken.

Verschillen PNG en JPG

Voor ontwerpers is png om twee eenvoudige redenen erg populair: dit bestandsformaat biedt niet alleen relatief kleine bestandsgrootten, maar ook transparanten. Dit is uiterst handig bij het insluiten van logo's of watermerken. Dit alles wordt echter niet altijd aanbevolen voor snelle aflevering van afbeeldingen, omdat de PNG-bestanden nog steeds relatief groot zijn. Bovendien wilt u misschien niet elke ontvanger de mogelijkheid geven om het png-bestand te gebruiken, inclusief de transparanten. Zo kunnen png-logo's bijvoorbeeld gemakkelijk worden gebruikt als e-mailhandtekeningen via de conversie naar jpg-indeling of worden verschillende logosuggesties ter goedkeuring door een klant verzonden als een jpg. Ook is het vaak handiger om snelle jpg-bestanden te openen om onderweg snel op uw telefoon te bekijken. Vooral websites zoals Facebook of Twitter zijn veel beter en sneller in het omgaan met jpg-bestanden.

Zet PNG naar JPG online om

Als u de PNG-bestanden op uw eigen computer maakt, kunt u deze al verkleinen bij het exporteren vanuit Photoshop, Illustrator of Pixelmator. Aan de andere kant, als je png-bestanden maakt via schermafbeeldingen op Mac-machines, is het niet mogelijk ze te vergroten of verkleinen voordat ze worden geëxporteerd. Zonder een complex en groot beeldbewerkingsprogramma te doorlopen, wordt conversie zonder een online omzetter moeilijk. En speciale converters moeten eerst worden geïnstalleerd en vereisen extra rekenkracht. Met Online-Omzetten.nl is dat met een paar klikken en is ook volledig gratis. Je hoeft alleen maar de png te uploaden en het bestand wordt uitgevoerd in jpg-formaat voor eenvoudige verzending en een betere afhandeling. Het png-formaat kan extreem flexibel zijn en, vooral vanwege de transparanten, veelzijdige applicatiemethoden bieden als logo of overlay. Voor snelle verzending en veilige compatibiliteit op alle apparaten moet u echter png converteren naar jpg. Omdat dit zorgt voor een kleine bestandsgrootte en compatibiliteit op alle apparaten. En aangezien jpg-bestanden veel eenvoudiger te comprimeren zijn en geen transparantie hebben in de vorm van een geïntegreerd alfakanaal, zijn deze afbeeldingsbestanden veel meer aan te bevelen voor verzending.

5.3/10(16 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met PNG bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van PNG naar JPG

Van: PNG

.png ( Portable Network Graphics ) -bestanden zijn gecomprimeerde beeldbestanden zonder verlies. PNG ondersteunt, vergelijkbaar met .gif en in tegenstelling tot .jpeg ook transparanten in de afbeelding. .PNG-bestanden zijn meestal veel groter in foto …

Bestandsextensie: .png
Meer informatie en converters voor PNG

Aan: JPG

JPG is een gegevensformaat voor het opslaan van afbeeldingsinformatie in een bestand. Het werd in 1992 door de Joint Photographic Experts Group gedefinieerd en heeft sindsdien talloze en gestage vorderingen gehad. De beeldinformatie hoeft niet noodza …

Bestandsextensie: .jpg
Meer informatie en converters voor JPG

Video-handleiding: PNG naar JPG

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

4 reacties

 1. Bert van Wieren
  3. juni 2024

  PERFECT

 2. yves
  20. oktober 2020

  werkt prima, toptool !!!

 3. Jan Castenmiller
  14. januari 2020

  Conversie draait – even geduld. Eigenlijk zou je timeline moeten kunnen zien (blauw vollopende lijn en/of aftellende tijd) en zien hoe lang het gaat duren. Zit nu al 2 minuten te wachten met “draaiende pijlen” op conversie van png naar jpg van een enkele screenafdruk. Duurde uiteindelijk 4 minuten. Prima gratis service overigens.

 4. Jaap
  13. maart 2019

  Geweldig program

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *