WPS naar PDF

Converteer online en gratis WPS naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .wps naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Het WPS-formaat wordt nu beschouwd als een van de meer exotische eindes. Als u dus gemakkelijk bestanden in WPS-indeling wilt openen, moet u WPS naar pdf converteren. Bereid zo het bestandsformaat voor om te openen op alle apparaten en zorg ervoor dat uw ontvangers op de hoogte zijn van wat u verzendt. Hoe u WPS converteert naar pdf en waarom conversie hier nog meer de moeite waard is dan in andere formaten, vindt u hier. Omdat WPS een verouderd formaat is, kunnen veel computers en smartphones de tekst in de WPS-bestanden helemaal niet lezen. WPS is afkomstig van een oudere versie van Microsoft Office Works, die na 2008 is vervangen door de Office Starter-versie. Om het te openen, zelfs op Windows-machines, is de Microsoft Word Viewer vereist, op Mac- en Linux-apparaten zou je nog grotere problemen moeten hebben. Als u te maken heeft met een WPS-bestand, komt dit waarschijnlijk van een oudere computer die zijn systeem al bijna een decennium niet heeft gewijzigd. Of u hebt tot 2008 met Microsoft Works gewerkt en u kunt niet meer wennen aan uw oude bestanden.

Hoe oudere Microsoft Works WPS-bestanden in PDF-bestanden om te zetten

In beide gevallen is het logisch WPS geconverteerd naar PDF te hebben voor consistente leesbaarheid op alle apparaten. Als u WPS naar pdf wilt converteren, hebt u eenvoudig toegang tot de online converter en converteert u uw WPS-bestanden naar gemakkelijk leesbare pdf-documenten zonder te downloaden of verborgen kosten. Bovendien bespaart online-omzetten.nl u de aankoop van Microsoft Office. Als u alleen uw oudere WPS-documenten wilt zien, biedt Microsoft u een converter aan om te downloaden – dit vereist echter een geïnstalleerde versie van Word. Vooral als je onderweg bent en snel bestanden van WPS naar PDF moet converteren om ze gewoon te kunnen lezen, is het niet erg praktisch. Hier helpt een online conversie u moeiteloos en eenvoudig: u uploadt de oudere WPS-bestanden en ontvangt vervolgens de geconverteerde PDF om te downloaden. Het pdf-formaat is het gebruikelijke formaat voor lezers en, vanwege de beperkte schrijf- en manipulatiemogelijkheden, ideaal voor cv's, facturen, officiële documenten en academische papers. WPS is een verouderd bestandsformaat en is volledig vervangen door docx. Zelfs de opsteller Microsoft gebruikt het formaat niet langer en dus wordt het steeds moeilijker om WPS-bestanden te openen. Als u per post een WPS hebt ontvangen of oudere indelingsbestanden op uw harde schijf hebt aangetroffen, moet u de WPS snel online converteren naar PDF om een ​​back-up van uw bestanden te maken en deze te archiveren in een gemakkelijk leesbare indeling.

10.0/10(4 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met WPS bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van WPS naar PDF

Van: WPS

WPS-bestanden worden gemaakt met Microsoft Works - een eerder goedkoper alternatief voor Microsoft Office. WPS-bestanden kunnen zonder problemen worden geopend met nieuwere versies van Microsoft Office of Microsoft Word. Om WPS-bestanden met gratis p …

Bestandsextensie: .wps
Meer informatie en converters voor WPS

Aan: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Video-handleiding: WPS naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *