PSD naar PDF

Converteer online en gratis PSD naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .psd naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Het PSD-bestandsformaat is het standaard standaard bestandsformaat van de bekende beeldbewerkingssoftware "Adobe Photoshop". Deze bestandsindeling maakt verdere bewerking van de beeldbestanden mogelijk met Adobe Photoshop, maar kan ook (bijna) alleen door dezelfde software worden geopend. Er ontstaat een probleem als u deze software niet beschikbaar heeft, maar toch naar zo'n bestand wilt kijken. Het PDF-formaat (Portable Document Format) is een bestandsindeling die is gemaakt om documenten zo breed mogelijk beschikbaar te maken. Omdat deze bestanden op bijna elke computer, tablet, e-bookreader of mobiele telefoon kunnen worden gelezen, wordt deze bij elke bestandsuitwisseling vaak gebruikt als het standaardformaat om ervoor te zorgen dat de ontvanger het bestand kan bekijken. Een .pdf-bestand kan bestaan ​​uit teksten, afbeeldingen of een combinatie van beide. Het converteren van een PSD-bestand naar een PDF-bestand kan dus een groot aantal voordelen bieden:

  • Het bestand kan beschikbaar worden gesteld aan de ontvanger zonder de noodzaak van dure of speciale software (in dit geval Adobe Photoshop).
  • Het bestand kan op bijna elk mobiel apparaat worden bekeken, zoals e-book readers, tablets of mobiele telefoons.
  • Bij het uitwisselen van e-mail met openbare instellingen of bedrijven zijn PDF-bestanden standaard.
  • Het bestand kan beter op het formaat worden aangeboden dan op het internet.
  • Het bestand kan nadien niet worden vervalst of bewerkt.
  • Het bestand is beveiligd tegen virussen en vormt niet langer een beveiligingsrisico.

Traditioneel is het converteren van een PSD-bestand naar een PDF-bestand ingewikkeld. Allereerst moet je Adobe Photoshop converteren, waarin je het bestand opent en opslaat als een afbeeldingsbestand. Vervolgens moet het afbeeldingsbestand opnieuw relatief omslachtig worden geconverteerd om naar het PDF-formaat te komen. De Photoshop-software is kostbaar en een meerderheid van computergebruikers hebben deze niet beschikbaar – hier mislukt een conversie dus zelfs bij de eerste stap. Een professionele oplossing wordt geboden door de online converter, waarmee u PSD snel online naar PDF kunt converteren. Vanwege de eenvoudige en ongecompliceerde bediening is geen voorafgaande kennis noodzakelijk; Het gratis gebruik bespaart u alle kosten die aan elke software zouden moeten worden uitgegeven en de conversie werkt in seconden zonder speciale omwegen.

9.8/10(5 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met PSD bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van PSD naar PDF

Van: PSD

De professionele beeldbewerkingssoftware Photoshop slaat bestanden op in de indeling PSD, Photoshop-document. Met deze bestanden kunt u alle werkstappen en -niveaus opslaan en zo een verliesvrije toegang tot het volledige werk van het document bieden …

Bestandsextensie: .psd
Meer informatie en converters voor PSD

Aan: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Video-handleiding: PSD naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *