BMP naar JPG

Converteer online en gratis BMP naar JPG

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .bmp naar .jpg
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Al met Windows 3.0 werd de bitmap in formaat geïntroduceerd, dat was in het jaar 1990. Bitmaps worden herkenbaar door de extensie BMP en ondertussen is het formaat nogal verouderd – alleen al daarom is de conversie van BMP naar JPG de moeite waard. Bovendien wordt het bitmap-formaat nauwelijks gebruikt op internet omdat de bestanden ronduit onnodig groot zijn. We laten u zien hoe u OnlineUmwandel.de kunt gebruiken om bitmapbestanden naar JPG-afbeeldingsbestanden te converteren met een enkele upload. In grafische software is de verwerking van bitmapbestanden geen probleem, programma's zoals Photoshop of GIMP kunnen native BMP-bestanden verwerken. Er kunnen echter steeds weer kleine vertragingen of problemen bij de verwerking optreden. Zelfs als bitmaps een technisch vrij eenvoudig ontwerp hebben, bieden kleurdiepten van 16 of 32 bits per pixel ruimte voor extreme hoeveelheden gegevens. Vooral langzamere computers hebben problemen met het nog efficiënter kunnen weergeven van deze gegevens. Voor het werken op het internet, uploaden naar sites zoals Facebook of Twitter, verzenden via e-mail of gewoon opslaan op uw smartphonetablet, moet u zeker de bitmaps converteren.

Eenvoudig en snel – hoe bitmaps JPG's te maken

Hier is het logisch om van BMP naar JPG te converteren. Hoewel de JPG een sterk gecomprimeerd formaat is, maar het is de beeldstandaard in het netwerk. Van smartphones tot geavanceerde pc's, elk apparaat kan overweg met jpg's en camera's die meestal in jpg-bestandsformaat worden opgeslagen. JPG's hebben de voorkeur van veel websites en zijn de ideale e-mailbijlage. Zelfs bij het integreren van JPG's in Word-documenten zijn er geen onnodige hoeveelheden gegevens. Hoewel je gemakkelijk bitmaps in JPG-formaat kunt maken met behulp van beeldbewerkingssoftware, is deze aanpak niet altijd de meest praktische. Aan de ene kant werkt dit beter met kleinere bitmaps, aan de andere kant heb je de software in de eerste plaats nodig.Het omzetten van BMP in JPG met online-omzetten.nl werkt sneller en zonder enige download – upload gewoon je BMP-bestand hier en terwijl op de achtergrond wordt geconverteerd, krijgt u een JPG-afbeelding met beperkte omvang om te downloaden.

7.7/10(10 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met BMP bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van BMP naar JPG

Van: BMP

De tweedimensionale raster graphics bitmap bestaat al sinds 1990. Het werd geïntroduceerd met Windows 3.0 en is nu in zijn vijfde versie. BMP-bestanden van de 4e en 5e generatie zijn echter uiterst zeldzaam. De Windows-bitmap gebruikt kleurdiepten va …

Bestandsextensie: .bmp
Meer informatie en converters voor BMP

Aan: JPG

JPG is een gegevensformaat voor het opslaan van afbeeldingsinformatie in een bestand. Het werd in 1992 door de Joint Photographic Experts Group gedefinieerd en heeft sindsdien talloze en gestage vorderingen gehad. De beeldinformatie hoeft niet noodza …

Bestandsextensie: .jpg
Meer informatie en converters voor JPG

Video-handleiding: BMP naar JPG

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *