RTF naar PDF

Converteer online en gratis RTF naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .rtf naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Rich Text Format (RTF) -bestanden zijn tekstbestanden die zijn gemaakt, bijvoorbeeld met Wordpad onder Microsoft Windows. Met online-omzetten.nl kunnen RTF-bestanden eenvoudig worden geconverteerd naar het bekende .PDF-formaat. De RTF-documenten behoren nu tot de meer exotische tekstdocumenten op het net en dit is ook te wijten aan het wijdverbreide gebruik van gratis kantoorsuites. RTF (of Rich Text Files) behoren tot de primaire gesteenten van het netwerk en zijn in 1987 geïntroduceerd als een universeel tekstformaat. De communicatie zonder drempels van de late jaren 80 is vandaag meer dan onaangenaam, dus we willen u laten zien hoe u online-transformerende RTF naar PDF kunt converteren. RTF is eigenlijk een alternatief voor Word, Pages of Google Documents op oudere computers geweest, omdat je ook RTF-documenten kunt openen zonder een speciaal tekstverwerkingsprogramma. Besturingssystemen kunnen al decennia lang RTF's schrijven en lezen. Dit was een tijdje een goed alternatief voor het verzenden van korte notities of links, omdat een RTF een puur en daarom heel klein tekstbestand is. En met dit bestand is formatteren optioneel. Dus als u alleen op zoek was naar een lange, ongeformatteerde tekst, was dit formaat ideaal voor het opslaan van bandbreedte. Maar voordat je vandaag een RTF verstuurt, moet je absoluut de RTF naar PDF converteren. Omdat nu de ontvangst van een RTF veel gebruikers nogal achterdochtig zou moeten zijn, vooral omdat de teksteditor, waarin Apple met RTF werkt, bijvoorbeeld de editor voor het systeem. En voor het schrijven en verzenden van .doc-bestanden hebben we eenvoudigweg de overhand gehad, omdat deze niet alleen toegankelijk zijn voor de media, maar ook opmaak omvatten, zoals lettergrootte en lettertype. Sinds Google Documenten is er ook toegang tot tekstverwerkingssoftware vanaf elke computer met internettoegang. Als u nog steeds RTF-documenten op uw computer hebt, converteer deze dan naar PDF voor een betere verwerking. Dat is hoe uw oudere tekstdocumenten toekomstbestendig zijn. U kunt ook PDF-bestanden inlezen of op uw smartphone en deze op elk gewenst moment lezen.

Converteer RTF online naar PDF-documenten

Het omzetten van RTF naar PDF is niet alleen een goed idee voor de duidelijkheid, maar ook omdat het helpt voorkomen dat de gegevens worden overschreven. In PDF wordt het voor u of de ontvangers van uw bestanden moeilijk om de tekstgegevens te bewerken. Op online-omzetten.nl kunt u uw RTF gemakkelijk converteren naar PDF zonder te downloaden. Zelfs als je nog steeds het RTF-formaat gebruikt om korte notities te schrijven, is dit logisch. Met behulp van PDF-documenten kunt u een toekomstbestendige database maken en ook korte notities archiveren. Vooral als u uw RTF-bestanden officieel wilt maken (zoals een CV of een factuur), moet u absoluut naar PDF converteren.

8.9/10(12 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met RTF bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van RTF naar PDF

Van: RTF

Het RTF-formaat werd in 1987 geïntroduceerd door Microsoft. RTF staat voor Rich Text Format , is een bestandsindeling voor opgemaakte tekstbestanden en kan dus, in tegenstelling tot .txt, ook opmaak bevatten. Onder Windows kunnen RTF-bestanden bijvoo …

Bestandsextensie: .rtf
Meer informatie en converters voor RTF

Aan: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Video-handleiding: RTF naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *