TIF naar PDF

Converteer online en gratis TIF naar PDF

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .tif naar .pdf
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

.TIF-bestanden zijn afbeeldingsbestanden – bijvoorbeeld van gescande documenten. In tegenstelling tot andere afbeeldingsindelingen zoals .jpeg of .png, kan een TIF-bestand ook meerdere pagina's bevatten, net als een .pdf-document. Ga als volgt te werk om een TIF naar PDF te converteren: 1.) Upload uw .tif- of .tiff-document door op "Bestand kiezen" te klikken. 2.) Selecteer .pdf als doelformaat 3.) Klik op "Start conversie" en de conversie van tif naar pdf begint 4.) Download uw geconverteerde .pdf-document op de downloadpagina als u meerdere .tif-bestanden in één hebt. wilt pdf samenvoegen, gebruik dan de tool voor meerdere bestanden in het midden van deze pagina.

Maak omvangrijke tif-bestanden tot compacte jpg-afbeeldingen – gratis en zonder download

Het Tagged Image File Format is een minder populair formaat geworden voor het opslaan van beeldbestanden, hoewel het nog steeds veel wordt gebruikt bij het afdrukken. Veel DSLR's kunnen ook tif-bestanden (ook tiff-bestanden) uitvoeren. Tif is zo populair voor afdrukken omdat het een cyaan-geel-magenta kleurmodel ondersteunt en daarom door printers in kleur kan worden gereproduceerd. Voor gemakkelijk verzenden raden we echter aan het formaat naar PDF te converteren , een veel gebruikelijker bestandsuitwisselingsformaat dat door elk modern apparaat kan worden gelezen.

Converteer TIF-bestanden van de digitale camera

Het tif-formaat is een populair formaat voor afbeeldingen met 32-bits kleurdiepte en wordt daarom gebruikt bij RAW-camera's. Waar u de best mogelijke kwaliteit voor verwerking nodig heeft, een tif-bestand garandeert u volledige flexibiliteit. Omdat een tif-afbeelding niet zo'n extreem kwaliteitsverlies heeft als een jpg, is het bestand ook vele malen groter. Dit heeft echter ook zijn nadelen: tif-afbeeldingen zijn groot en omvangrijk, vooral bij het verwerken van de bestanden. Veel oudere computers hebben maar een paar seconden nodig om ze weer te geven en het massaal verzenden van tif-bestanden is onmogelijk. Het is daarom absoluut noodzakelijk om de bestanden te formatteren voordat u ze verzendt. En tif-bestanden zijn op zichzelf geen uniform formaat, omdat er verschillende standaarden zijn voor de specificaties. Voor een eenvoudige uitwisseling is hier een goed voorbeeld: pdf – als u tif naar pdf converteert, kunnen uw afbeeldingen op elk apparaat worden gelezen. De pdf-bestanden zijn populair als facturen, applicaties of documenten, omdat de ontvangers niet gemakkelijk wijzigingen in de pdf's kunnen aanbrengen. Als u bijvoorbeeld wilt dat een klant een selectie maakt uit tif-afbeeldingen of de beste snapshots van uw camera naar uw partner stuurt voor een korte beoordeling, moet u de tif naar pdf converteren en handige verzending inschakelen. De conversie van tiff naar pdf maakt ook het bekijken in lezers zoals Acrobat Reader, Preview of iBooks bijzonder eenvoudig. Vooral tif-bestanden zijn zo omvangrijk dat er problemen zijn bij het converteren. Met de online converter kunt u uw tiff-bestanden eenvoudig uploaden en zonder installatie converteren naar pdf-formaat. Hierdoor zijn uw afbeeldingen gemakkelijk te bekijken en te hanteren en moeilijk te bewerken. Dankzij de online converter kunt u uw grotere afbeeldingsbestanden van de TIFF-camera zeer snel en met slechts een paar klikken naar pdf converteren en ze voorbereiden voor eenvoudige levering of upload. Het jpg-formaat is immers veel gebruikelijker, compacter en gemakkelijker te gebruiken.

10.0/10(2 stemmen)

We ondersteunen momenteel de volgende conversies met TIF bestanden:

Alle conversies

Informatie over de extensies voor de conversie van TIF naar PDF

Van: TIF

Het bestandsformaat TIFF of TIF is een bestandsuitwisselingsformaat dat wordt gebruikt in zowel digitale als printcamera's. TIF is de afkorting van Tagged Image File en is geschreven als een kortere variant van het Tagged Image File Format (TIFF …

Bestandsextensie: .tif
Meer informatie en converters voor TIF

Aan: PDF

PDF-bestanden zijn de eerste keuze als het gaat om het uitwisselen van documenten. Daarom is dit formaat de standaard geworden voor toepassingen, cv's, academische papers, hele boeken (eBooks) en nog veel meer. Het PDF-formaat werd in 1993 door …

Bestandsextensie: .pdf
Meer informatie en converters voor PDF

Video-handleiding: TIF naar PDF

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *