FLV naar MP4

Converteer online en gratis FLV naar MP4

Geüpload bestandstype:
Kies bestandstype:

Converteren in slechts drie stappen

  1. Bestand uploaden
  2. Bestandsindeling voor doelbestand kiezen
  3. Bestand downloaden!
converteer .flv naar .mp4
We respecteren uw privacy! Uw verbinding is 256-bit gecodeerd.
Privacybeleid
Bladwijzer toevoegen voor Online-Omzetten.nl
Reclame:

Flash-video werd lange tijd beschouwd als de dominante standaard op het internet en streamingplatforms zoals YouTube of Vimeo gebruikten het flv-formaat (Flash Video). Kleinere platforms gebruiken tegenwoordig nog steeds Flash-video's, terwijl de grootste streamers al lang zijn overgeschakeld naar HTML5-gecodeerde video's. Flash is een cruciale kwetsbaarheid in browsers, smartphones ondersteunen de standaard vaak niet zonder plug-ins en flv is niet bijzonder efficiënt in het verwerken van rekenkracht. Dat is waarom het loont om flv naar mp4 te converteren, waardoor je video's beter toegankelijk worden. Wat is het voordeel en hoe u het gemakkelijk online kunt doen, kunt u hier achterhalen.

Een betere container – dat maakt MPEG-4 een allrounder

De MPEG-4-standaard met de extensie .mp4 is gebaseerd op het QuickTime-formaat van Apple en is een compacte container voor media-inhoud. Meestal zijn het video's die zijn geschreven in mp4-formaat, maar grafische en audiobestanden kunnen ook beschikbaar zijn als mp4-bestanden. Het Flash-videoformaat daarentegen is gemaakt voor privégebruikers, vooral als ze video's opslaan van streamingplatforms. Er zijn verschillende invoegtoepassingen voor de browser, afhankelijk van het platform en de geselecteerde methode van de service kan een FLV-bestand worden opgeslagen. Dit kan vooral gebeuren met oudere bestanden op uw computer en kleinere platforms. In de browser konden flv-bestanden gemakkelijk worden gereproduceerd, maar nieuwere browsers hebben nu het grootste deel van de Adobe Flash Player uitgeschakeld en rapporteren via pop-up, als een pagina Flash wil openen. Niet alleen video's, maar ook vervelende banners en malware proberen toegang tot uw computer te krijgen via Adobe Flash en de vele zwakke punten. Het QuickTime-achtige formaat MP4 kan echter gemakkelijk worden gereproduceerd door mediaspelers, zelfs op smartphones en tablets.

Conversie van flv naar mp4 – Hoe de hercodering werkt

Er zijn verschillende apps voor het converteren van flv naar mp4, maar deze moeten op uw computer zijn geïnstalleerd en moeten worden verwerkt voor de conversie. Bovendien zijn veel van deze programma's – typisch voor conversiesoftware – niet noodzakelijk gebruiksvriendelijk. Dergelijke programma's bieden immers meestal meer functies dan de snelle conversie van flv naar mp4. online-omzetten.nl helpt u om snel en gemakkelijk alle gewenste functies te bellen door op te klikken. Het enige wat u hoeft te doen is de FLV-video uploaden naar online-omzetten.nl en dan eenvoudigweg het MP4-bestand downloaden. Dit werkt ook van minder krachtige apparaten, omdat de rekenkracht wordt uitbesteed. Het enige dat u hoeft te doen, is voldoende geheugen vrijmaken om naar uw computer te downloaden.

Maak je video's klaar voor de toekomst

Het FLV-formaat werkt niet langer op alle apparaten en als uw klanten, vrienden of zakelijke partners elke keer een plug-in moeten activeren en een update moeten laden, maakt dit geen goede indruk. Als mp4 kun je echter eenvoudig video's verzenden. Herinneringen delen of laten zien wat u en uw bedrijf in Motion kunnen doen. En last but not least heb je mp4-video's nodig, zelfs als je je films opnieuw wilt delen op platforms zoals YouTube of Vimeo. Omdat de verspreiding van flv afneemt – converteer je video's eenvoudig en gratis online en profiteer van het veelzijdige mp4-formaat.

7.4/10(19 stemmen)

Informatie over de extensies voor de conversie van FLV naar MP4

Van: FLV

De FL as V ideo formaat is, zoals de naam al doet vermoeden, een systeem gebaseerd op Adobe Flash Video-formaat, dat vooral op grote schaal werd verspreid op het internet. Vanwege de nabijheid van Flash kan het FLV-formaat ook worden ingesloten in Fl …

Bestandsextensie: .flv
Meer informatie en converters voor FLV

Aan: MP4

MP4 is een containerformaat dat multimedia-inhoud kan bevatten, zoals video- en geluidssporen, grafische afbeeldingen, 2D- en 3D-animaties, ondertitelde teksten, interactieve toepassingen in de vorm van menu's en nog veel meer. Ondanks de sterke …

Bestandsextensie: .mp4
Meer informatie en converters voor MP4

Video-handleiding: FLV naar MP4

Online-omzetten.nl is een service om bestanden online van het ene bestandstype naar het andere te converteren. We waken over uw privacy en over uw bestanden. Als onderdeel hiervan is een registratie op Online-Omzetten.nl niet vereist. Omdat we onze service aanbieden via een browser, maakt het niet uit of je Windows, Apple OSX of Linux gebruikt.

1 reactie

  1. Louis Drost
    17. augustus 2019

    Eenvoudig in het gebruik en super snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *